Profesionální školení Vašich kuchařů

  • 1-2 dny
  • rozbor a vyhodnocení dosavadních profesiních zkušeností
  • zaučení ve standardních kuchařských technikách
  • přiblížení nových trendů Vašim kuchařům
  • zhlédnutí standardů skladování, hygieny a celkové efektivity kuchyně
  • ukázka nových možností pokrmů v daném konceptu kuchyně

Audit hospodaření Vaší kuchyně

  • 2-4dny
  • základní analýza hospodaření kuchyně tržby vs náklady
  • zjištění možných problémů v hospodaření
  • nastavení food costu
  • standardy
  • skladování a eliminace ztrátovosti

 

 

Sestavení nového á la carte menu dle Vašeho konceptu

  • 4-7dní
  • nastavení konceptu restaurace
  • sestavení odpovídajícího menu s důrazem na čerstvost, sezonnost, skladovací podmínky...
  • modernizace stávajících TOP pokrmů dle prodejnosti
  • zaškolení kuchařů na nové menu
  • kalkulace a nastavení food costu
  • fotogalerie pokrmů a technologický postup

 

Externí šéfkuchař Vaší kuchyně

  • 8-10dní v měsíci
  • sestavování á la carte menu
  • tvorba denních, mesíčních, sezonních a extra menu
  • příprava banketové a cateringové nabídky
  • nastavení standardů fungování kuchyně, hospodaření, skladování, HACCP
  • měsíční inventůra a vyhodnocení food costu
  • tvorba rozpisu směn dle akcí

 

Vzdálená pomoc na Vaších významných gastronomických akcích

  • 1-2dny
  • zajištění cateringu u Vás v provozovně
  • příprava a sestavení degustačních menu
  • carving-vyřezávání z ovoce a zeleniny na Váš raut
  • cooking show

 

Realizace nových gastronomických projektů

  • 1-3 týdny
  • navržení kuchyňské technologie dle projektu
  • výběr a sestavení technologie dle konceptu kuchyně, skladovacích a varných prostorů
  • zajištění výběru inventáře a drobného kuchařského náčiní
  • sestavení á la carte menu, navržení konceptu
  • kalkulace, fotografie, technologické postupy, HACCP, food cost
  • výběr personálu, zaškolení personálu, nastavení standardů, zajištění opening akce restaurace


 

Kuchařská pohotovost

  • 1-2 týdny
  • zástup Vašeho personálu v případě nemoci, náhlého ukončení pracovního poměru
  • profesionální kuchař

Reference

Pivovar Trautenberk Horní Malá Úpa

sestavení konceptu nové restaurace, á la carte menu, fotografie a zaškolení personálu

Café Patro Náchod

sestavení HACCP

Restaurace Kravín Mladé Buky

sestavení HACCP

Penzion Jitřenka Špindlerův Mlýn

sestavení HACCP

Mexicko italská restaurace v Hronově

sestavení nového á la carte menu, kalkulace, fotografie a zaškolení personálu

Hotel Beránek Úpice

sestavení nového á la carte menu, kalkulace, fotografie a zaškolení personálu

Horská chata Orlík Pec pod Sněžkou

pravidelné zajištění degustačních večerů pro hosty, tvorba menu, polopenzí a externí šefkuchař

Czech It Out restaurant Breckenridge Colorado USA

kompletní zajištění otevření nové restaurace v Coloradu

Eurogrill restaurant Georgetown Colorado USA

sestavení nového á la carte menu, kalkulace, fotografie a zaškolení personálu

Restaurace U rytíře Hradec Králové

sestavení nového á la carte menu, kalkulace, fotografie a zaškolení personálu

Cartellone Hradec Králové

gastro poradenství v italské restauraci

New York café Hradec Králové

kompletní zajištění otevření nové restaurace

Hotel Okresní dům Hradec Králové

kompletní zajištění otevření nové restaurace

Bowling Sport World Dvůr Králové nad Labem

sestavení nového á la carte menu, kalkulace, fotografie a zaškolení personálu

Restaurace The Pub Pardubice

kompletní zajištění otevření nové restaurace

Restaurace Archa Hradec Králové

dlouhodobá spolupráce na významných gastronomických akcích

Penzion a restaurace Tadeášovy domky Hajnice

sestavení nového á la carte menu, kalkulace, fotografie a zaškolení personálu