Profesionální školení Vašich kuchařů

  • 1-2 dny
  • rozbor a vyhodnocení dosavadních profesiních zkušeností
  • zaučení ve standardních kuchařských technikách
  • přiblížení nových trendů Vašim kuchařům
  • zhlédnutí standardů skladování, hygieny a celkové efektivity kuchyně
  • ukázka nových možností pokrmů v daném konceptu kuchyně

Audit hospodaření Vaší kuchyně

  • 2-4dny
  • základní analýza hospodaření kuchyně tržby vs náklady
  • zjištění možných problémů v hospodaření
  • nastavení food costu
  • standardy
  • skladování a eliminace ztrátovosti

 

 

Sestavení nového á la carte menu dle Vašeho konceptu

  • 4-7dní
  • nastavení konceptu restaurace
  • sestavení odpovídajícího menu s důrazem na čerstvost, sezonnost, skladovací podmínky...
  • modernizace stávajících TOP pokrmů dle prodejnosti
  • zaškolení kuchařů na nové menu
  • kalkulace a nastavení food costu
  • fotogalerie pokrmů a technologický postup

 

Externí šéfkuchař Vaší kuchyně

  • 8-10dní v měsíci
  • sestavování á la carte menu
  • tvorba denních, mesíčních, sezonních a extra menu
  • příprava banketové a cateringové nabídky
  • nastavení standardů fungování kuchyně, hospodaření, skladování, HACCP
  • měsíční inventůra a vyhodnocení food costu
  • tvorba rozpisu směn dle akcí

 

Vzdálená pomoc na Vaších významných gastronomických akcích

  • 1-2dny
  • zajištění cateringu u Vás v provozovně
  • příprava a sestavení degustačních menu
  • carving-vyřezávání z ovoce a zeleniny na Váš raut
  • cooking show

 

Realizace nových gastronomických projektů

  • 1-3 týdny
  • navržení kuchyňské technologie dle projektu
  • výběr a sestavení technologie dle konceptu kuchyně, skladovacích a varných prostorů
  • zajištění výběru inventáře a drobného kuchařského náčiní
  • sestavení á la carte menu, navržení konceptu
  • kalkulace, fotografie, technologické postupy, HACCP, food cost
  • výběr personálu, zaškolení personálu, nastavení standardů, zajištění opening akce restaurace


 

Kuchařská pohotovost

  • 1-2 týdny
  • zástup Vašeho personálu v případě nemoci, náhlého ukončení pracovního poměru
  • profesionální kuchař